Tagliatelle Spicy Garden

IMG_1565-0.JPG
Ingrediente:

120 g Tagliatelle
60 g ardei galben si rosu
20 g ceapa rosie
20 g telina apio
20 g fasole verde
30 g zucchini
100 ml Gran Cuccina
ulei de măsline, fulgi chilli, vin alb sec,
sare si piper

Mod de preparare:

Se pune apa cu sare la fiert, cand începe sa clocoteasca se adaugă pastele.
Intre timp se pregătesc legumele, se taie julien. Intr-o tigaie se pun 4 linguri de ulei de măsline si fulgii de chilli, astfel se aromatizeaza uleiul peste care punem toate legumele.
Dupa ce acestea s-au rumenit, am condimentat cu sare si piper si am adăugat vinul alb, se pun pastele si Gran Cuccina.
Se poate renunța la smântâna dulce. Eu folosesc lapte de cocos.
E important ca pastele sa nu fie seci! Apa in care au fiert pastele o păstrez, in cazul in care e nevoie
pentru a finaliza sosul.
Varianta cu parmezan este si ea ok. Doar ca nu recomand. Se schimba gustul in totalitate. Am menționat parmezanul, deoarece toata
lumea ( fara excepție ) consuma parmezan la orice fel de paste,
ceea ce nu recomand.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s