Aside

Warm Salmon Salad with Honey – Almond Milk Sauce

IMG_1630.JPG

Avem nevoie de:

1 zucchini
1 vânată mica
150 g somon fume
Sare de Hymalaya
1/2 rodie
Dressing :
1 lingura mare mustar Dijon
2 lingurițe miere
100 ml lapte de migdale
mărar

Mod de preparare:

Se pun la grătar zucchini si
vânata. Eu nu le tai rondele, ci pe lung si foarte subțire. Se aranjează mai frumos in farfurie.
Sosul de miere cu mustar se prepara adăugând toate ingredientele. Daca e prea gros sosul, se mai adaugă lapte de migdale. Pentru un gust mai intens, se poate adaugă putina zeama de lămâie.
Boabele de rodie le adăugăm dupa ce am amestecat sosul cu legumele si somonul afumat ( pe care l-am tăiat julien).
Se pot aranja si pe o farfurie, toate separat, fara sa le amestecam, iar boabele de rodie sa le folosim ca decor.
Ideal de luat la birou!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s