Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul | A book about developing discipline in life

IMG_6222.JPG

•”Cum iti hrănești corpul, asa iti hrănești mintea.”

•”Alege-ţi modele în viaţă, dar alege modele pozitive. Daca îţi spui ‘am 65 de ani şi mă apropii de sfarşitul vieţii” este cel mai păgubos lucru, dar dacă îţi spui ‘la 60 de ani vreau să fiu ca Mick Jagger” este extraordinar, deoarece îţi oferă noi posibilităţi şi o nouă perspectivă în viaţă.”

•”Plăcerea vine din lucruri exterioare. Fericirea din interior. Plăcerea este minunata numai că nu dureaza. Ea vine prin intermediul celor 5 simţuri, de la o masă excelentă, de la un parfum bun sau de la o maşină nouă şi frumoasă. Nu e nimic rău în astea numai că sunt trecatoare.
Fericirea vine însa din interior, de la starea de spirit şi poate fi controlată. Îţi poţi controla starea de spirit, o poţi îmbunătaţi. Cei care o fac devin fericiţi şi mari personalităţi. Există fericire fără placere şi placere fără fericire. Alege să fii fericit!”

•”Fii înţelept – trezeşte-te devreme şi nu mânca dupa 7 seara.”

•”Fii atlet în orice domeniu. Numai prin exerciţiu şi antrenament se ajunge la rezultate pozitive şi la performanţă. Succesul, bucuria şi liniştea interioară nu apar din senin, ci se crează.”

•”Fă curăţenie. Elimină ceea ce trebuie să dispara din viaţa ta, ceea ce te trage în jos, ceea ce îţi prisoseşte. Te vei simţi mai usurat, mai fericit şi cu conştiinţa mai împăcată;
Aşadar fă curaţenie în viaţa ta şi începe asta cât mai curând, vei fi uimit de rezultatele surprinzătoare pe care le vei obţine.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s