Everyone should cook a steak | A perfect steak

1. Tigaia sa fie încinsă, flacăra mare
2. Carnea condimentata cu sare, piper proaspăt măcinat, mare, nu fin si atinsa cu ulei de masline
3. Spațiu in tigaie, daca faceți mai multe bucati, nu le înghesuiți, se sufoca, nu se rumenesc
4. Se va intoarce pe partea cealaltă numai dupa ce se va rumeni bine, dupa ce se formează o crusta
5. Inainte de servire, lăsați o in tigaie vreo 3 minute, sa se relaxeze fibrele si sa se omogenizeze sucul

Timp:
Blue: 1 minut pe fiecare parte
Rare: 1½ minute pe fiecare parte Medium rare: 2 minute pe fiecare parte
Medium: 2¼ minute pe fiecare parte
Medium-well done: 2½ – 3 minute pe fiecare parte

2015/01/img_8275-0.png

Întotdeauna la masa mea:

2015/01/img_8266-0.png

Întodeauna dupa masa mea:

2015/01/img_8282.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s