THE ARTIST | A culinary art combined with Physics and Chemistry

Fara dubii, The Artist este un loc pe care trebuie sa-l încerci o data, sa experimentezi o servire impecabila, senzatii culinare si un pret corect!
Nu putea sa lipsească acest restaurant non-specific in Bucureștiul pretentios.
Nu am avut ce sa comentez acolo si am
fost atenta la fiecare detaliu.
Si  mi-a plăcut tot. Serviciul si ospătarii inclusiv. A fost o seara minunata din toate punctele de vedere .
Paul Oppenkamp, olandezul căruia i se datorează totul, a fost chef executiv pe un vas de croaziera.
Se simte pasiunea lui si in aer si in farurie, dar si in baie unde apa curge peste petale rosii de trandafiri printre cuburi de gheata.

Quality of life, adusă de pe alte meleaguri….arta de a manca bine, depasirea barierelor culinare si monotone, calitatea portelanului, detalii de excepție …ma bucur cand imi întâlnesc gusturile prin alte părți. Si cand totul e perfect. A fost o seara minunata din toate punctele de vedere.

5 stars and even more in pics:

2015/05/img_3439.jpg

2015/05/img_3445.jpg

2015/05/img_3454.jpg

2015/05/img_3459.jpg

2015/05/img_3470.jpg

2015/05/img_3453.jpg

2015/05/img_3448.jpg

2015/05/img_3438.jpg

2015/05/img_3437.jpg

2015/05/img_3482.jpg

2015/05/img_9903.jpg

http://theartist.ro

Love,
Anamaria

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s