CHOCOLATE HOMEMADE

•INGREDIENTE:

450 de grame de zahar brun 

150 ml de apa

1 plic de zahar vanilat

150 de grame de unt cu 80% grasime

500 de grame de lapte praf ( Dr. Oetker )

85 de grame de cacao neagra 

Diferite nuci 

•PREPARARE:

Zaharul, zaharul vanilat si apa se pun, intr-o cratita la fiert. Dupa ce siropul e suficient de legat, se da la o parte de pe foc si se topeste in el untul.

Se amesteca laptele praf si cacaua, de preferinta cernute, intr-un vas incapator.

Se raceste siropul cu unt cat sa se poata lucra cu el (40-45 de grade Celsius) si se toarna peste laptele praf omogenizat cu cacaua. Se amesteca. 

Se pune intr-o tava si se nivelează. Eu adaug mixul de nuci la final. După ce sta la frigider, peste noapte, de exemplu, se taie si se lasă afara, sa se usuce, altfel ea rămâne gumată. 

Enjoy it.

Love, Anamaria

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s